Juraini heeft nieuws voor alle 50 Plussers

08-07-2013 15:08
Het is ook natuurlijk voor begeleiders denk k heel erg leuk en belangrijk. Zoals u hier kunt lezen presenteert Juraini een Seniorennetwerk speciaal voor jou!
Swon is het seniorennetwerk van Nijmegen. Alle senioren, maar ook bijvoorbeeld familieleden en andere betrokkenen, kunnen bij ons terecht voor informatie en advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Welzijn staat bij ons centraal. Want wie wil nu niet op zijn eigen manier ouder worden, zo lang mogelijk zelfstandig wonen, actief blijven in de samenleving en contacten houden met anderen? Wilt u u zelf opgeven? Mail dan naar dit adres en de redactie helpt u daarbij!

Lees meer: https://familie-ferarysilberie.webnode.nl/news/familie-ferary-silberie-presenteren-seniorennetwerk-voor-omas/
Swon is het seniorennetwerk van Nijmegen. Alle senioren, maar ook bijvoorbeeld familieleden en andere betrokkenen, kunnen bij ons terecht voor informatie en advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Welzijn staat bij ons centraal. Want wie wil nu niet op zijn eigen manier ouder worden, zo lang mogelijk zelfstandig wonen, actief blijven in de samenleving en contacten houden met anderen? Wilt u zich opgeven? Mail dan naar dit adres.